Äppelchutney

Moster Huldas Äppelchutney

 6 portioner    1 timme

Äppelchutneyn är lätt att göra och god som tillbehör till kött.

Ingredienser

4 st äpplen
1 st gul lök
1 st röd chilifrukt
2 tsk färsk riven ingefära
1 st pressad vitlöksklyfta
1 dl äppelcidervinäger
2 dl brun farin

Receptet är framtaget av

Instruktioner

Skala, urkärna och skiva äpplena i Moster Huldas äppelskalare. Dela äpplena i fyra delar så det blir bitar.

Skala och hacka löken. Kärna ur och finhacka chilin.

Blanda alla ingredienser utom sockret i en kastrull. Sjud på svag värme tills äpplena är mjuka, ca 5-10 minuter.

Tillsätt sockret och sjud utan lock till lagom konsistens, ca 20-30 minuter.

 

Kontakt

Ring Oss
+46 (0)736-99 58 66
Maila Oss
info@mosterhulda.se

Följ oss
Information

Bankgiro: 671-7730
Org.nr.: 559147-0504
VAT nr.: SE559147050401
Innehar F-Skattsedel