Torkade äppelringar

Moster Huldas Torkade äppelringar

4-5 portioner    4 timmar

Torkade äppelringar – fräscht, enkelt och ljuvligt gott – naturens godis!

Ingredienser

1 kg, ca 8-10 st, äpplen

Receptet är framtaget av

Instruktioner

Sätt ugnen på 80 °C, varmluft.

Skala, kärna ur och skiva äpplena i Moster Huldas äppelskalare och gör ett snitt i äpplena så att det blir ringar.

Lägg äppelringarna på bakplåtar. Vill man ha extra smak strö kanel eller kardemumma på äppelringarna.

Sätt in i ugnen och torka ringarna i 3-4 h tills de är torra.

Kontakt

Ring oss
+46 (0)736-99 58 66
Maila oss
info@mosterhulda.se

Följ oss
Information

Bankgiro: 671-7730
Org.nr.: 559147-0504
VAT nr.: SE559147050401
Innehar F-Skattsedel